Книги лятна промоция 3=2

Над 900 завладяващи страници на цена малко над 35 лв.

Стегнахте ли багажа за почивката? А сложихте ли поне 3 супер интересни книги в него?

Ако сега се сещате, че сте изчели книгите в домашната библиотека и няма какво да четете на плажа, край басеина, в планината… нашето предложение е точно за вас.

На цената на 2 книги (при покупка над 30 лв.) получавате от нас ПОДАРЪК още една по избор.

Готови ли сте за пътуване на ума и душата? Не ви е нужно друго, освен книгите на Тахир Шах.

От бестселъра и възхвалявана от критиката „Къщата на халифа“, до интригуващата измислица „Парижки синдром“, написаното от Шах ще ви пренесе в далечни земи и ще ви запознае със завладяващи герои.

С неговата уникална комбинация от разказване на истории и културни прозрения, книгите на Шах предлагат прозорец към скритите кътчета на света и човешкия опит.

Изживейте тръпката от приключението, богатството на историята и красотата на различните култури с книгите на Тахир Шах. Не пропускайте това литературно пътешествие на живота ви

Книгите на любимия на хиляди по света автор Тахир Шах се четат на един дъх. Ако не ви се иска да осъмнете с книга в ръка, не се захващайте с тези –

“Къщата на халифа. Една година в Казабланка”, “В хиляда и една нощи”, “Чиракът на магьосника”, “Парижки синдром”.

Наистина ще искате да разберете как свършва този или онзи епизод и няма да можете да оставите книгата. Всяка случка води към нови завързани ситуации. Тахир има способността да се оказва на милион невероятни места и да среща сума изумителни хора. Сякаш съдбата го дебне всеки миг, за да го запрати на място, където обикновен човек няма как да се справи. А езикът и стилът му на писане са толкова забавни и увлекателни.

Разбира се, предлагаме и някои избрани от нас книги на други издателства.

Вижте мнението на нашите читатели:

Мнение за Къщата на халифа, Тахир Шах
Мнение за Къщата на халифа, Тахир Шах
Мнение за Къщата на халифа, Тахир Шах
Мнение за Къщата на халифа, Тахир Шах
Мнение за Къщата на халифа, Тахир Шах
Мнение за Къщата на халифа, Тахир Шах

При поръчка на книги за 30 лв. и повече, получавате още една БОНУС.

 

повече за автора - тахир шах

Тахир Шах

Тахир Шах е наследник на древно и уважавано семейство суфи с корени в Афганистан. Роден и израснал в Лондон, Тахир познава западния живот, а баща му го запознава и с Изтока. Тахир Шах е автор на много интригуващи книги, които предлагат уникален поглед към културата и историята на Близкия изток. Неговите произведения са изпълнени с живописни описания на традиции, обичаи и мистични практики, които вълнуват въображението на читателя и го пренасят в далечни светове. От романите до автобиографиите си, Тахир Шах е майстор на създаването на интересни истории с изключително забавен стил. Книгите на Тахир Шах са изключително завладяващи и богати на история и култура. Те пренасят читателя в мистичен свят, където миналото се преплита с настоящето и източните духовни практики се сблъскват с предизвикателствата на модерния свят. Неговите произведения са вълнуващи пътешествия, които ще Ви запленят от началото до края.