Условия за онлайн продажба

Приемайки настоящите Условия преди завършване на поръчката, Вие сключвате с Нас договор за покупко-продажба, който има всички последици, предвидени в приложимото законодателство. Договорът може да бъде сключен на български език.

     1. Технически стъпки по сключване на договора

Договорът за покупко-продажба между нас се сключва по следния начин:

  • На първо място е необходимо да влезете в Платформата, находяща се на електронен адрес: https://www.barakapublishing.eu/ и да изберете секция „Магазин“ от менюто.
  • Като следваща стъпка, направете своя избор на Продукт от посочените. За да разгледате подробната информация за даден Продукт трябва да отворите линка към него.
  • За да добавите Продукта към количката си следва да изберете количество и да натиснете бутона „Купи“.
  • По всяко време преди завършване на поръчката можете да прегледате и избраните от Вас продукти от количката, където ще намерите и информация за техните характеристики, избраното количество, тяхната цена с включени всички данъци и такси, цена за доставка, както и крайната цена, която ще заплатите за Продуктите плюс доставка. Можете да промените избора като изтриете или добавите Продукти или промените техните количества, като имате имате възможност и за въвеждане на промоционален код, след което следва да изберете бутона „Обновяване на количка“.
  • За да приключите поръчката следва да изберете опцията „Приключване на поръчката“ от Вашата количка. След това ще бъдете препратени към форма за попълване на Вашите идентификационни данни и данни за фактуриране и доставка, като на този етап отново ще видите информация за Продуктите.
  • Преди завършване на покупката можете да изберете и да получавате маркетингови съобщения от нас, свързани с нашите продукти и промоции, като изрично изразите желанието си, поставяйки отметка в предоставеното за целта квадратче. Можете да се откажете от получаването на маркетингови съобщения по всяко време като изразите желанието си на посочените от нас данни за контакт или като последвате предоставения за това линк във всяко едно от електронните писма, които Ви изпращаме.
  • С натискане на бутона „Поръчай“ изпращате окончателно Вашата поръчка на Доставчика, като преди това следва да се съгласите с Общите Условия и Политиката за поверителност. Като следваща стъпка ще получите от нас автоматичен имейл с потвърждение за получаване на поръчката, както и информация за нея.

     2. Продукти

Доставчикът предоставя ясна, точна и изчерпателна информация за Продуктите, които се предлагат чрез Платформата. Доставчикът си запазва правото да променя информацията относно определени Продукти в случай на промяна в условията, количеството, разполагаемос, както и в случай на промоции, като всяка промяна бива актуализирана в Платформата. В случай на неясноти относно даден Продукт или условията около продажбата му, можете да отправите запитване на посочените по-горе данни за контакт.

Крайната цена на Продуктите, които предлагаме, с включени всички данъци и такси е посочената във всеки един момент на Платформата. Всички Наши цени са в български левове. Доставчикътможе едностранно да променя цените на Продуктите, като цената на даден Продукт не може да бъде променяна, ако процесът на покупко-продажба е започнал. Цената и условията за доставка са уредени в настоящите Общи условия, раздел “Доставка”.

     3. Плащане и фактуриране

Плащането на Продуктите се извършва единствено с наложен платеж при доставка на Продуктите.

Всички поръчки се фактурират от страна на Доставчика в български лева и съгласно предвидения ред в Закона за ДДС и Закона за счетоводството.

     4. Доставка

Всички доставки на поръчаните Продукти се извършват до посочен от Вас адрес, като системата автоматично показва дължимата сума, която следва да бъде заплатена преди приключване и потвърждаване на поръчката. Крайната цена за доставка е в български лева и с включени всички данъци и такси. Доставките се извършват от куриерска фирма, като стойността на доставката се изчислява на базата на грамажа на съответната стока и разстоянието до посочения адрес. Срокът за доставка е в рамките на 2-5 работни дни за цялата страна.